Skjutbiograf

Välkommen att boka tid i vår trevliga skjutbiograf belägen centralt i Arlandastad. I skjutbiografen skjuter du med din egen studsare, med riktig ammunition (biografammunition). Vill du skjuta in ett vapen eller testskjuta ny ammunition så har vi en 80 meters inskjutnings tunnel med digital markering, efter varje serie får du en utskrift av träffbilden. Snabbt, smidigt och enkelt. Behöver du hjälp med tips eller råd finns vi alltid tillhands. Vi lovar en både fantastisk och realistisk upplevelse i vår fina anläggning. Vill du eller ditt företag anordna konferens, så har vi möjlighet att ombesörja detta tillsammans med Quality Hotel som är vår närmsta granne.

Prislista:

  • Inskjutningstunneln: 395kr/30min
  • 09:00–1700 vardagar: 1695kr/tim
  • 17:00–19:00 vardagar: 2190kr/tim
  • 10:00–17:00 lördagar: 2190kr/tim

Vi säljer ammunition från RWS och SAKO samt S&B speciellt anpassad till biografskytte i dom vanligaste kalibrarna. Vi tillåter inget annat än biograf-ammunition för din och vår trivsel.

Hur går det till?
Skjutplatserna är placerade på 27 meters avstånd från filmduken, där visar vi filmsekvenser med riktiga djur i sin naturliga miljö. Upp till fem skyttar kan träna och förbättra sitt skytte samtidigt. Med hjälp av avancerad datorteknik, kameror som visar och registrerar träffarna i realtid; fullträff , bom eller benskott – allt registreras och inget undgår systemet.

Vi rekommenderar att du tar med dina jaktkamrater till oss på Mauritz Widforss Shooting, Arlandastad. Vår duktiga personal, hjälper dig gärna med tips och råd. Vill du så kan du även boka privatlektion, en investering för jakten. Ett besök hos oss är en upplevelse som ni kommer att minnas länge och med största säkerhet kommer ni att göra ett återbesök hos oss.

Varmt välkomna!

BOKA TID ONLINE